Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του το Καρλόβασι στα μπαράζ ανόδου

Ξεκίνησαν την Τετάρτη 25 Ιουνίου στην Καλλιθέα (κλειστό Εθνικής Αντίστασης) οι αγώνες για το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία στο μπάσκετ ανδρών (2ος όμιλος). Οι αγώνες θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 29 Ιουνίου και η ομάδα που θα συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς θα κερδίσει την άνοδο. Στο γκρούπ αναμετρώνται οι πρωταθλητές των νομών του Αιγαίου. Στο πρώτο παιχνίδι ο ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια» Νάξου (πρωταθλητής Κυκλάδων), κέρδισε την Αθλητική Ένωση Καρλοβάσου (πρωταθλήτρια νομού Σάμου) με 68-58.

00KarlovasivsFanaria

Περισσότερα...

Ο ΒΑΟΛ Χίου στη Γ΄Εθνική κατηγορία, ο Ίκαρος επιστρέφει με δύο νίκες

Η τελευταία ημέρα των αγώνων έμελλε ν’ αναδείξει τελικά την ομάδα που θα έπαιρνε το ένα και μοναδικό εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική κατηγορία. Και μέσα από ένα συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στην εκπνοή του αγώνα, ο ΒΑΟΛ Χίου με δίποντο του Μυτιληνιού (φόλοου με ταμπλό) πήρε τελικά τη νίκη με 69 – 67 επί του Ιπποκράτη Κώ και ταυτόχρονα το εισιτήριο για τη Γ’ Ενική κατηγορία (2ος όμιλος Νότου). Ο ΒΑΟΛ Χίου κέρδισε την άνοδο με το απόλυτο. 4 αγώνες/4 νίκες.

00mparaz2013

Περισσότερα...

Με δύο ήττες στα μισά του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Γ’ Εθνική ο Ίκαρος

Δύο ήττες σε δύο αγώνες έχει μέχρι στιγμής ο Ίκαρος στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία ανδρών. Την πρώτη μέρα έχασε από τον Ιπποκράτη Κώ, τη δεύτερη από την ΒΑΟΛ Χίου, ενώ σήμερα Παρασκευή ο Ίκαρος είχε ρεπό.

00Ikarosmparaz

Περισσότερα...

Κέρδισε την ένταση ο Μίλωνας, μπάχαλο στους υποβιβασμούς!

Άνω κάτω γίνεται η Γ΄Eθνική καθώς μία αγωνιστική πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιες ομάδες έχουν σωθεί και ποιες όχι! Αλλά ας πάρουμε τα πράγμα από την αρχή. Μέσα στην εβδομάδα θα οριστεί το παιχνίδι του Πολυκράτη και του Μίλωνα καθώς ο δεύτερος κέρδισε την ένταση που είχε καταθέσει  κι έτσι η αναμέτρηση (που είναι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 2ου Νότου!!!) θα πρέπει να γίνει και πάλι…

00PolykratisvsErgotelis2013

Περισσότερα...

Έχασε ο Πολυκράτης, αλλά κέρδισαν εμπειρίες οι «μικροί του»

Σ’ ένα παιχνίδι όπου ο Πολυκράτης πήγε να παίξει με πολλές ελλείψεις, τελικά κέρδισε σε εμπειρίες αφού «οι μικροί του» πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και μάλιστα πέτυχαν και αρκετούς πόντους.

00PolykratisvsIonikos2013

Περισσότερα...

Τα πάνω – κάτω στον όμιλο του Πολυκράτη με την απόφαση της ΚΕΔ να δικαιώσει τον Μίλωνα στην ένστασή του

Μετά από διάστημα περίπου πέντε μηνών από τη διεξαγωγή του αγώνα Πολυκράτης – Μίλωνας (11/11/2012) το πρωτοβάθμιο μονομελές δικαιοδοτικό όργανο επί ενστάσεων κακής εφαρμογής κανονισμού παιδιάς, αποφάσισε να δικαιώσει τον Μίλωνα ο οποίος είχε υποβάλει ένσταση κατά του κύρους και του αποτελέσματος του αγώνα για το πρωτάθλημα με τελικό αποτέλεσμα 70 – 69, λόγω κακής εφαρμογής του κανονισμού παιδιάς καλαθοσφαίρισης.

Περισσότερα...