Ένας χρόνος SamosBasket


Κανείς από εμάς τότε δεν ήξερε πως θα εξελιχθεί αυτή η νέα προσπάθεια. Ήταν κάτι καινούργιο που ήθελε πολύ δουλειά, πολύ ενημέρωση, έτσι ώστε το Σαμιακό μπάσκετ να τύχει της σωστής προβολής και σε οποιαδήποτε κατηγορία. Γιατί αυτό που έπρεπε να προβληθεί ήταν πάνω απ’ όλα ο αθλητής.

Ένα χρόνο μετά και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι επισκέψεις σας είναι στον αριθμό 62353. Και δω να πούμε ότι είναι τελείως διαφορετική η μέτρηση της ιστοσελίδας από το blog. Όσες φορές κι αν επισκεφθείς την ιστοσελίδα κατά τη διάρκεια της ημέρας θα μετρηθεί ως ένας επισκέπτης. Ενώ στο blog κάθε φορά που επισκέπτεσαι την αρχική σελίδα ή περιηγήσαι στα άρθρα του ο μετρητής συνέχεια αυξάνει τον αριθμό των επισκεπτών.

Και αυτό για μας λέει πολλά. Το συγκεκριμένο νούμερο επισκεπτών της ιστοσελίδας (62353), μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να προβάλουμε τις προσπάθειες των σωματείων μας, των αθλητών – προπονητών μας, τη μικτή μας ομάδα παίδων και γενικά κάθε δραστηριότητα του μπάσκετ, του αθλήματος που αγαπάμε και υπηρετούμε.


Σας ευχαριστούμε