Δύσκολη νίκη για τις γυναίκες του Κούρου στην παράταση με το Καρλόβασι


Το Καρλόβασι αιφνιδίασε τον Κούρο και είχε τα σκήπτρα σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Με αιχμή του δόρατος την Αλατσά (πολύ καλή), έκανε δύσκολη την αγωνιστική ζωή των παικτριών του Κούρου. Κατέβαζε μπάλα, μοίρασε, εκτελούσε, ενώ αξιοθαύμαστα ήταν τα ποσοστά της στις ελεύθερες βολές.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει στον Κούρο, όπου βελτιώθηκε φανερά τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα, πλην όμως προς το τέλος του αγώνα (4λεπτο), η ομάδα του Καρλοβάσου ρόκάνισε τη διαφορά και ο αγώνας πήγε στην παράταση (42-42).

Όμως και στην επίθεση το σκορ ήταν αρκετά μεγάλο (09-12), όπου σχεδόν οι περισσότερες προσπάθειες που πήραν οι παίκτριες και από τις δύο ομάδες, είχαν θετική κατάληξη.

Το Καρλόβασι σαφέστατα πολύ βελτιωμένο από την τελευταία φορά που το είδαμε με την Ικαρία, δυσκόλεψε και καρδιοχτύπησε τον Κούρο.

Πολύ καλές από το Καρλόβασι η Αλατσά και η Μανώλη η οποία έπαιζε πολύ άνετα παράλληλα με τη ρακέτα.

Από τον Κούρο η Βελακούλη ήταν η ήρεμη δύναμη στην επίθεση και η πολύ καλή αντίσταση στην άμυνα. Πολύ καλές οι Πανούση, Ηλιάδου και η Τσαχιρίδη που δείχνει ότι μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα.

Τα δεκάλεπτα: 09-08, 19-15, 28-34, 42-42 (κα) και 51-54 στην παράταση.

ΑΣ Καρλόβασι: Ζαρονικόλα, Μόρτζου 2, Χαραλαμποπούλου 2, Σαράντου 4, Παλαπουγιούκ, Τσάνη 3, Αλατσά 19, Κωνσταντινίδου 6, Παπαϊωάννου 3 (1), Μανώλη 12, Ατζεμιάν, Λυμπέρη.

ΠΜΑΣ Κούρος: Δαβιτίδου 9 (1), Μαραθοκαμπίτου, Πανούση 9 (1), Ηλιάδου 8, Σωτηριάδη 4, Βομβολάκη, Νομικού, Φώτη, Βελακούλη 16, Τσαχιρίδη 8.

Διαιτητές: Γιάννης Πόθας – Μίλτος Βουδιώτης.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ…