Η Αναγέννηση κατέκτησε το κύπελλο «Γιώργος Βαλής»


Νίκησε με 54 – 62 (23 – 35). Αν και το πρώτο δεκάλεπτο προδιέθετε ότι θα γίνει ένα ντέρμπυ, εν τούτοις στο 2ο δεκάλεπτο η Αναγέννηση φάνηκε πιο ώριμη, έκανε δύσκολα το λάθος και γενικά είχε ουσία στο παιχνίδι της. Το Καρλόβασι προσπάθησε να ανακάμψει στο τελευταίο 5λεπτο του αγώνα, αλλά ήταν αργά. Πολλά τρίποντα εύστοχα (06-09), αλλά και πολλά άστοχα. Δίκαιο το αποτέλεσμα, το τρόπαιο πήγε στην ομάδα που έπαιξε καλύτερη άμυνα και έκανε τα λιγότερα λάθη. Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση για την κατάκτηση, συγχαρητήρια και στο Καρλόβασι για τον ωραίο αγώνα που έδωσε. ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΛΗ θα σε θυμόμαστε πάντα…

Τα αναμνηστικά τρόπαια στους διαιτητές επέδωσε η διαιτητής κα Μαρία Σαράντου, τα μετάλλια στην ομάδα του Καρλοβάσου ο γενικός γραμματέας της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου κ. Γιάννης Ψωμάς, ενώ τα μετάλλια και τα κύπελλο στην ομάδα της Αναγέννησης ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρλοβασίων κ. Μανόλης Μαθιός.

Τα δεκάλεπτα: 14-15, 09-20, 16-19, 15-08.

ΑΣ Καρλόβασι (Καραβασίλης): Γκιάτας 5, Μαθιός, Παπαδάκης, Καρνιαβούρας 23 (5), Αλούπης 4, Κιάσσος 9 (1), Ανδρίκου, Πανούσος 2, Καραδήσογλου 6, Αποστολίδης 5.

ΑΣΣ Αναγέννηση (Βογιατζής): Παναγιώτου 3 (1), Σταυρινός 4, Χασάπης 20 (2), Τσολακάκης, Καποτάς 8 (2), Χρυσάκης, Παναγιωτακόπουλος, Κυριαζής 14 (4), Χρυσανθόπουλος 11, Μαραθοκαμπίτης 2.

Διαιτητές: Κώστας Γιώτης – Ανδρέας Βαρδίκος.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ…