Κύπελλο «Γιώργος Βαλής»: Final-4 στις 14-15 Μαϊου στο Καρλόβασι


Το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαϊ θα πραγματοποιηθεί το Final – 4 του κυπέλλου «Γιώργος Βαλής» στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβάσου.

Κατά τον αρχικό προγραμματισμό διεξαγωγής του κυπέλλου, οι ομάδες ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΜΑΣ ΚΟΥΡΟΣ και ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ, δήλωσαν τη μη συμμετοχή τους.

Μετά τις παραπάνω δηλώσεις μη συμμετοχής, οι ομάδες που απέμειναν ήταν: RHENIA TOURS ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ και ΑΕΣΣ «Ο ΑΘΛΕΩΝ» από τη Σάμο. ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ και ΑΟ ΠΡΑΜΝΟΣ από Ικαρία.

Σύμφωνα με απόφαση της ΤΕ Σάμου ΕΟΚ οι ομάδες RHENIA TOURS ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ προκρίθηκαν απ’ ευθείας στο Final – 4, λόγω της 1ης θέσης που κατέλαβαν στους ομίλους τους στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Έπειτα από κλήρωση που έγινε μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ, ΑΕΣΣ «Ο ΑΘΛΕΩΝ» και ΑΟ ΠΡΑΜΝΟΣ, το ζευγάρι που βγήκε ήταν το ΑΕΣΣ «Ο ΑΘΛΕΩΝ» – ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ και το αποτέλεσμα στον αγώνα που έγινε ήταν 55 – 85.

Πριν την κλήρωση των ζευγαριών για το Final – 4, η ομάδα ΑΟ ΠΡΑΜΝΟΣ απέσυρε τη συμμετοχή της κι έτσι σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ της ΤΕ Σάμου ΕΟΚ, η ομάδα ΑΕΣΣ «Ο ΑΘΛΕΩΝ», συμμετέχει στο Final – 4.

Μετά από κλήρωση που έγινε οι αγώνες είναι οι εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΪΟΥ

Α’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

ΑΕΣΣ «Ο ΑΘΛΕΩΝ» – RHENIA TOURS ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβάσου και ώρα 18:00

Β΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ – ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβάσου και ώρα 20:00.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΪΟΥ

ΤΕΛΙΚΟΣ

Οι δύο νικητές των παραπάνω αγώνων, στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβάσου και ώρα 12:00

Μετά το τέλος του αγώνα θα γίνουν οι απονομές μεταλλίων και κυπέλλου στις δύο ομάδες του τελικού.