Ξεκινούν και πάλι οι αγώνες το Σαββατοκύριακο 29-30 Ιανουαρίου


Έπειτα από διακοπή αρκετών εβδομάδων (λόγω διακοπών Χριστουγέννων αλλά και κρουσμάτων κορωνοϊού), τα πρωταθλήματα της ΤΕ Σάμου ΕΟΚ, ξεκινούν και πάλι το Σαββατοκύριακο 29-30 Ιανουαρίου 2022.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα κοινοποιηθεί, πρώτα θα γίνουν οι αναβληθέντες αγώνες και οι αγώνες παιδικού πρωταθλήματος.

Όσο αφορά τα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώνονται τα εξής για την ασφάλεια πρωτίστως των αθλητών/τριών, προπονητών, διαιτητών και όλων όσων βοηθούν για την τέλεση ενός αγώνα.

Εάν μια ομάδα έχει έως τρία (3) κρούσματα στο τμήμα που αγωνίζεται, οι αγώνες θα γίνονται κανονικά.

Από τέσσερα (4) κρούσματα και πάνω δεν θα διεξάγεται ο αγώνας και θα πρέπει να στέλνονται τα θετικά κρούσματα, στο e-mail της ΤΕ Σάμου ΕΟΚ (info@samosbasket.gr).

Μέχρι σήμερα η Ε.Ο.Κ. δεν έχει κοινοποιήσει κάποιο υγειονομικό πρωτόκολλο επιστροφής, οπότε γίνεται σύσταση εκ μέρους της ΤΕ Σάμου προς τις ομάδες, αλλά και τους γονείς, ότι θα ήταν καλό πριν την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων αθλητών/τριών, να γίνουν ιατρικές εξετάσεις, είτε αιματολογικές, είτε καρδιολογικές, ειδικά αυτών που έχουν νοσήσει με Covid-19.