Ολοκληρώθηκε το τουρνουά παίδων νήσων Αιγαίου


Στο Τουρνουά συμμετείχαν οι μικτές ομάδες των Τοπικών Επιτροπών, Σάμου, Λέσβου, Χίου Δωδεκανήσου και οι αγώνες διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Βαθύ Σάμου.

Το Τουρνουά Νήσων Αιγαίου, αποτέλεσε μια ακόμη κορυφαία εκδήλωση του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, στέλνοντας παράλληλα ένα ακόμη μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, ΄΄Το Ελληνικό Μπάσκετ, εκτός από ένα σπουδαίο παρελθόν και ένα πολύ μεγάλο παρών, δημιουργεί ένα εξαιρετικό μέλλον, όπως αυτό που έδειξαν το τριήμερο των αγώνων, οι νεαροί αθλητές που στελέχωσαν τις μικτές ομάδες των Τοπικών Επιτροπών Καλαθοσφαίρισης ΄΄.

00anaprtyksiako01

Με διάθεση, πάθος και αγάπη και το κυριότερο εξαιρετικό ταλέντο, οι νεαροί αθλητές έδειξαν, γιατί το μπάσκετ έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

Στα πλαίσια των αγώνων, τη Δευτέρα 11/07/2016 στο Ξενοδοχείο ΄΄SAMOSBAY΄΄ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Προεδρείου της Επιτροπής Ανάπτυξης, με τους εκπροσώπους και τους Προπονητές των Τοπικών Επιτροπών, έγινε ανταλλαγή απόψεων και ο σχεδιασμός για τη λειτουργία του Προγράμματος ,την νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η Ε.Ο.Κ. & η Τοπική Επιτροπή Σάμου, ευχαριστούν το Δήμαρχο Σάμου, κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο, την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Άννη Ανδρεάδου και του συνεργάτες τους στο Δημοτικό Συμβούλιο και τον Αθλητικό Οργανισμό, για την φιλοξενία και την αγάπη, με την οποία έχουν περιβάλει το θεσμό του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ε.Ο.Κ.

00anaprtyksiako02

Η τελετή λήξης του Τουρνουά περιλάμβανε σύντομους χαιρετισμούς των κ.κ., Γιάννη Κουτραφούρη (Μέλους του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. και Προέδρου της Επιτροπής Ανάπτυξης), Κώστα Πολίτη (Συμβούλου Ανάπτυξης της Ε.Ο.Κ.), της Προέδρου του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Άννης Ανδρεάδου και του Δημάρχου Σάμου, κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου.

Επίσης απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις για την προσφορά τους στο Άθλημα, στους κ.κ., , Μιχάλη Αγγελόπουλο, Δήμαρχο Σάμου, κ. Άννη Ανδρεάδου, Πρόεδρο ΔΟΠΠΟΝΑΣ, Γιάννη Σοφοτάσιο, Τέως Πρόεδρο Τ.Ε. Σάμου, Αλέξη Τσαρδάκα, Πρόεδρο Τ.Ε. Χίου, στο Χορηγό της εκδήλωσης ΄΄ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ – COFFEERIGHT΄΄, καθώς και στο HYDRELE BEACH, για την ευγενική προσφορά του.