Πρωτάθλημα γυναικών: Κούρος – Καρλόβασι: 33 – 31


Οι δύο ομάδες δεν είχαν και μεγάλες διαφορές από την περσινή αγωνιστική περίοδο. Ίσως η προσθήκη της Αλατσά στην ομάδα του Καρλοβάσου, έδωσε το κάτι παραπάνω. Τα πρώτα δύο δεκάλεπτα ήταν ένα παιχνίδι, μεταξύ σκύλου και γάτας. Χαμηλό σκορ, η μία ομάδα πρόσεχε την άλλη ειδικά στην άμυνα, αλλά υπήρχε φοβερή αστοχία στην τελική προσπάθεια.

Στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο τουλάχιστον απελευθερώθηκαν και οι δύο ομάδες, παίχθηκε καλά μπάσκετ, το Καρλόβασι πήρε το πάνω χέρι και λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, προηγήθηκε με 25-31, αλλά κάπου εκεί άρχισε η αντεπίθεση του Κούρου. Η δυάδα Βελακούλη και Ηλιάδου, καθάρισε τον αγώνα με συνοπτικές διαδικασίες (+1 βολή από Δαβιτίδου). Ο Γιάννης Καραβασίλης (προπονητής του Καρλοβάσου) αν και προσπάθησε με τάϊμ – άουτ να αποσυντονίσει το ρυθμό του Κούρου, εντούτοις οι παίκτριές του ήταν άστοχες στην τελική προσπάθεια.

Τελικό σκορ 33-31 με ένα 8-0 στο τέλος του αγώνα υπέρ του Κούρου και πρώτη αγχωτική νίκη στο πρωτάθλημα γυναικών.

Πολύ καλή απόδοση η Ηλιάδου και η Βελακούλη, ενώ βοήθησε και η Δαβιτίδου, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που δείχνει να μην έχει ξεπεράσει ακόμα.

Από το Καρλόβασι το μεγάλο κέρδος είναι η Αλατσά. Έδειξε ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα φέτος και ίσως στο πρόσωπό της έχει βρει «την ηγέτη» της ομάδας. Απώλεια ο τραυματισμός της Δαμίδου (χτύπησε στο χέρι και αποχώρησε) που ήταν πολύ καλή, ενώ βοήθησαν αρκετά και οι Μόρτζου και μανώλη.

Τα δεκάλεπτα: 06-06, 10-09, 16-20, 33-31.

ΠΜΑΣ Κούρος: Δαβιτίδου 5, Μαραθοκαμπίτου 2, Πανούση 4, Ηλιάδου 8, Χαρίσκου, Νομικού 2, Φώτη 5, Βελακούλη 5, Τσαχιρίδη 2.

ΑΣ Καρλόβασι: Δαμίγου 5, Χαραλαμποπούλου 3 (1), Σαράντου, Αλατσά 12, Κωνσταντοπούλου, Μόρτζου 6, Μανώλη 5.

Διαιτητές: Μίλτος Βουδιώτης – Κώστας Τριπόδης.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ…