Πρωταθλήτρια στις γυναίκες η ομάδα του Κούρου


Να πούμε ότι τα τρία τελευταία παιχνίδια που παρακολουθήσαμε στις γυναίκες, ο Ίκαρος νίκησε με άνεση το Καρλόβασι εκτός έδρας, ο Κούρος νίκησε στην παράταση το Καρλόβασι, ενώ ο Κούρος για ένα ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα του Ικάρου, ειδικά για φέτος σημείωσε μεγάλα βήματα προς τα εμπρός. Για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος απομένει ακόμα το παιχνίδι Ίκαρος – Καρλόβασι, χωρίς να επηρεάζει την τελική βαθμολογία όσο αφορά την πρώτη ομάδα.

Η ομάδα του Κούρου θα εκπροσωπήσει το Νομό στους αγώνες για το ειδικό τουρνουά ανόδου στην Α2 Γυναικών που θα γίνουν από 24-28/06/2015. Ο Κούρος θα συμμετάσχει στον όμιλο Νότου με άλλες 10 ομάδες, που θα σχηματίσουν δύο υποομίλους των έξι και πέντε ομάδων. Οι δύο πρώτες ομάδες των υποομίλων ανεβαίνουν απ’ ευθείας στην Α2 Γυναικών.

Τα δεκάλεπτα: 11-14, 21-22, 3-24, 41-33.

ΠΜΑΣ Κούρος: Δαβιτίδου 8, Μαραθοκαμπίτου Σ. 4, Ηλιάδου 8, Σωτηριάδη 6, Βομβολάκη, Ζαρμπάνη, Φώτη 4, Βελακούλη 4, Τσαχιρίδη 7 (1).

ΠΑΣ Ίκαρος: Κουτσουναμέντου 3 (1), Τριπόδη, Τσαντέ, Περρή Μ. 6 (1), Παπαγεωργάκη 2, Σταυρινουδάκη Γ., Σταυρινουδάκη Η., Περρή Α. 13, Σακκά 9 (1), Φουντούλη. Κοτσαμπά.

Διαιτητές: Μίλτος Βουδιώτης – Γιώργος Τζουραμάνης.

Την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου στην ομάδα του Κούρου, έκανε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σαμίων κ. Δημήτρης Βογιατζής.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ…