Πρωταθλητής στις Νεανίδες ο Αθλέων


Τη δεύτερη νίκη του σημείωσε ο ΑΕΣΣ «Ο ΑΘΛΕΩΝ» το Σάββατο (09/04) στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου, όπου απέναντι στην ομάδα του ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ, επικράτησε με 37-44, έπειτα από ένα πολύ καλό και αμφίρροπο παιχνίδι και κατέκτησε το πρωτάθλημα Νεανίδων.

Χαϊντούτη Ευτυχία (Ίκαρος) και Χατζηκωνσταντή Μαριαλένα (Αθλέων) ήταν τα πρώτα βιολιά των ομάδων και σημείωσαν τους περισσότερους πόντους, αλλά και όσες αθλήτριες χρησιμοποιήθηκαν, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Με το τέλος του αγώνα έγιναν οι απονομές. Τα μετάλλια στην ομάδα του Ικάρου, έδωσε ο προπονητής του Αθλέων κ. Γιώργος Τζουραμάνης, ενώ στην ομάδα του Αθλέων τα μετάλλια και το κύπελλο έδωσε ο προπονητής του Ικάρου κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος.

Τα δεκάλεπτα: 08-16, 16-10, 08-10, 05-08.

ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ: ΤΣΑΡΝΑ, ΜΕΡΑΪ, ΚΑΡΝΑΒΑ, ΡΑΠΤΗ 6 (1), ΜΠΡΑΧΙΜΑΪ 2, ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ, ΚΑΤΣΑΦΑΡΟΥ, ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑ 2, ΛΟΥΚΑ 2, ΧΑΪΝΤΟΥΤΗ 25 (1), ΠΑΠΑΛΑ.

ΑΕΣΣ «Ο ΑΘΛΕΩΝ» (ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗΣ): ΜΑΡΑΠΑ Ν., ΚΡΗΤΙΚΟΥ 12, ΓΕΝΝΙΑ, ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ 2, ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ 6, ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗ 20, ΦΩΤΑΚΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΜΑΡΑΠΑ Σ. 4, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΤΣΙΑΜΠΙΚΑΝΗ, ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΠΟΘΑΣ – ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ …