Σεμινάριο κριτών – Δελτίο τύπου (φωτογραφίες)


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο για τους κριτές των αγώνων μπάσκετ που διοργάνωσε η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Σάμου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Κριτών Αττικής και την Ε.Ο.Κ.

Για τις πρόσφατες αλλαγές στους κανονισμούς της FIBA που αφορούν τη γραμματεία του αγώνα ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες η πρόεδρος κ. Τάνια Μερίκα και ο γεν. γραμματέας κ. Τάσος Αναστασόπουλος.

Στην Ικαρία συνολικά σε Άγιο Κηρύκο και Εύδηλο πάνω από τριανταπέντε παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις αλλαγές συμμετέχοντας ενεργά στον διάλογο που ακολούθησε.

Στη Σάμο οι παρουσίες έφθασαν τις είκοσι τις δύο ημέρες του σεμιναρίου, μεταφέροντας στους ομιλητές τις ενδιαφέρουσες εμπειρίες τους από τους αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος.

Ιδιαίτερη ικανοποίηση πρόσφερε η σύσσωμη παρουσία των διαιτητών στη Σάμο μιας και ρόλος τους είναι καθοριστικός στην ομαλή και άρτια διεξαγωγή των αγώνων.

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Σάμου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του σεμινάριου.

Την πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Κριτών Αττικής κ. Τάνια Μερίκα και τον κ. Τάσο Αναστασόπουλο, τους προέδρους του ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ και ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ κ. Νίκο Τσαρνά και κ. Γιώργο Τσούνη για την προετοιμασία στον Άγιο Κήρυκο και τον Εύδηλο αντίστοιχα, καθώς και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Σάμου κ. Μίλτο Βουδιώτη.