Το πρωτάθλημα Ανδρών κατέκτησε το Καρλόβασι


Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι το Καρλόβασι στον 2ο τελικό της διοργάνωσης, επικράτησε της Αναγέννησης με 47-42 και κατέκτησε το πρωτάθλημα ανδρών.

Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, με πολλά φάουλ και τεχνικές ποινές, πολλές άστοχες προσπάθειες στις τελικές ενέργειες και γενικά χαμηλό σκορ.

Το Καρλόβασι έκανε το καλύτερο και αποδοτικό παιχνίδι στο 3ο δεκάλεπτο και πήρε το πάνω χέρι στο σκορ. Στο 4ο δεκάλεπτο επικράτησαν η δύναμη, τα φάουλ και το Καρλόβασι διατηρώντας τη διαφορά των πόντων από το 3ο δεκάλεπτο μαζί με το (+1) στο 4ο δεκάλεπτο πήρε τελικά το ροζ φύλλο αγώνα.

Πριν την έναρξη του αγώνα η ΤΕ Σάμου ΕΟΚ βράβευσε τον έφορο μπάσκετ του Καρλοβάσου κ. Ευάγγελο Μαούνη για την πολύχρονη συνεισφορά του στην ανάπτυξη του αθλήματος. Επίσης δόθηκαν αναμνηστικά τρόπαια στους διαιτητές για τη συμμετοχή τους στη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Δυστυχώς η ένταση του αγώνα, έκανε πολλούς να παρεκτραπούν και να δημιουργηθούν διάφορα «παρατράγουδα» που σε καμία περίπτωση δεν τιμούν τη διεξαγωγή ενός αγώνα πρωταθλήματος και μάλιστα τοπικού επιπέδου (ερασιτεχνικό).

Η ΤΕ Σάμου ΕΟΚ κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να εξαλειφθούν στο μέλλον νέες παρόμοιες καταστάσεις.

Τέλος η ΤΕ Σάμου ΕΟΚ ζητά την κατανόησή σας για την καθυστερημένη ενημέρωση, αλλά αυτό οφείλεται σε λειτουργικό πρόβλημα της ιστοσελίδας.

Τα δεκάλεπτα: 11-10, 06-08, 15-10, 15-14.

ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ: ΣΧΙΝΑΣ 3 (1), ΑΣΤΥΠΑΛΙΩΤΗΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 13 (2), ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ 7 (1), ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ, ΣΑΡΔΕΛΗΣ, ΚΙΑΣΣΟΣ 4 (1), ΔΑΝΟΥΣΗΣ Μ. 4, ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΛΑΣ, ΑΝΔΡΙΚΟΥ, ΤΣΙΤΣΙΡΗΣ 10 (1), ΘΕΙΑΚΟΣ 6

RHENIA TOURS ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: (ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΙΤΗΣ): ΣΑΠΟΥΝΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ 2, ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΙΤΗΣ 9 (1), ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 6 (1), ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ, ΚΟΥΤΖΑΣ, ΜΟΛΥΒΑΣ 9, ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΠΑΛΑΙΓΕΩΡΓΙΟΥ 9, ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ 5 (1), ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ.

ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ: ΣΧΙΝΑΣ 3 (1), ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ 8, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 7 (2), ΚΙΑΣΣΟΣ, ΑΣΤΥΠΑΛΙΩΤΗΣ 1, ΣΑΡΔΕΛΗΣ, ΝΤΑΒΡΗΣ, ΔΑΝΟΥΣΗΣ Μ. 12 (3), ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΛΑΣ, ΑΝΔΡΙΚΟΥ 3 (1), ΤΣΙΤΣΙΡΗΣ 2, ΘΕΙΑΚΟΣ 15,

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ – ΒΟΥΔΙΩΤΗΣ – ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΗΣ

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ …