3.000.000 επισκέψεις και συνεχίζουμε. Σας ευχαριστούμε…


Λίγο πριν την έναρξη του εργασιακού πρωταθλήματος το νέο website ήταν έτοιμο και στην ουσία επάνω σ’ εκείνους τους αγώνες πειραματιστήκαμε για να δούμε αν τελικά δούλευε καλά. Από κείνες τις ημέρες (Ιούνιος 2011) το νέο website, έτυχε της καθολικής αποδοχής του μπασκετικού κοινού της Σάμου και όχι μόνο. Συνδεδεμένο το Samosbasket και με τα social media (facebook και twitter), ανέβασε κατακόρυφα την επισκεψιμότητά του και αυτή τη στιγμή αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σε επισκεψιμότητα website του Αιγαίου αλλά και της Χώρας με ειδικότητα στο αγαπημένο μας άθλημα, το μπάσκετ.

Με χιλιάδες φωτογραφίες απ’ όλες τις κατηγορίες και όλα τα πρωταθλήματα, κριτικές αγώνων, αναλυτικές αναφορές στους πόντους των αθλητών – τριών, συνεντεύξεις, live score που (πρώτοι καθιερώσαμε σε website του Αιγαίου), το Samosbasket είχε πάντα σαν μέλημα να προβάλει τις προσπάθειες των αθλουμένων.

Φυσικά σε αυτή την «τρελή πορεία» δεν έλειψαν και τα λάθη. Και τα λάθη είναι ανθρώπινα και γίνονται από αυτούς που δουλεύουν. Ως γνωστό αυτοί που δε δουλεύουν δεν κάνουν λάθη. Αν και δεν υπάρχει το απαραίτητο βοηθητικό προσωπικό, οι όλες εργασίες ενημέρωσης γίνονται αφιλοκερδώς (άσχετα αν μερικοί πιστεύουν το αντίθετο), προσπαθούμε να βρισκόμαστε σε όσο το δυνατό περισσότερα γήπεδα και να παρουσιάζουμε όσο γίνεται περισσότερους αγώνες.

Αυτές οι γραμμές γράφονται βράδυ Τρίτης 16 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 22:59. Βλέποντας τον μετρητή του Samosbasket να γράφει 3.000.638 επισκέπτες,  μόνο συγκίνηση μπορεί να νιώθουμε γι’ αυτά που έχουμε πετύχει μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Άσχετα αν ορισμένοι προσπαθούν να μας κάνουν αντιαθλητικά φάουλ, εμείς τους αποφεύγουμε με reverse ντρίπλα. Και νιώθουμε απέραντη ικανοποίηση όταν βλέπουμε «το παιδί μας» να γιγαντώνεται.

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε…Καλή μπασκετική χρονιά…